Good Game Squad

Good Game Squad on siirtynyt Score-kilpapelikeskukseen Oulunkylään

Elektroninen urheilu on noussut suureen suosioon niin maailmalla kuin Suomessa. League of legendsin maailmanmestaruuskisojen finaalia katsoi yli kolmekymmentä  miljoonaa ihmistä ja Suomessa Ylen lähetystä Assemblyjen Counter Strike: Global Offensive turnauksesta katsoi liki sata tuhatta ihmistä. Elektroninen urheilu on juuri nyt nousussa ja monet nuoret pelaavat suosituimpia pelejä tavoitteena päästä turnauksiin ja valokeilaan.

Good Game Squad on elektronisen urheilun organisaatio, joka tarjoaa nuorille peliharrastajille mahdollisuuden strukturoituun harjoitteluun ja tuen omalle harrastukselle. Haluamme antaa peliharrastajille mahdollisuuden kokea sitä yhteenkuuluvuutta, mitä joukkueessa pelaaminen tarjoaa. Mikäli haluat olla osa joukkuetta ja saada huippuvalmennusta, kannattaa sinun hakea mukaan toimintaan. Ohjattu harjoittelu tapahtuu kerran viikossa maanantai- iltaisin Helsingissä Pelitalon tiloissa valmentajien johdolla. Harjoittelussa tähdätään tiimitaitojen, kommunikaation ja pelillisten taitojen kehittämiseen.

Olemme perustamassa neljää joukkuetta, kaksi joukkuetta League of Legendsiin ja kaksi joukkuetta Counter Strike: Global Offensiveen. Haemme joukkueisiimme nuoria peliharrastajia pääkaupunkiseudulta. Haemme pelaajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan joukkueeseen ja harjoitteluun. Haluamme mukaan joukkuepelaajia. Pelilliset meriitit eivät ole yhtä tärkeitä, kuin kyky toimia osana tiimiä. Tähtäimenä joukkueilla on kehittyä puolen vuoden aikana niin pelissä kuin sen ulkopuolella, saavuttaa parempia tuloksia turnauksissa ja osallistua Assembly Summer tapahtumassa CS:GO ja LoL turnauksiin.

Organisaatioon kuuluu manageri Elja “Mrjelioy” Kaartinen, joka vastaa koko projektin toiminnasta. Elja on RCTIC eSportsissa selostajana ja vaikuttaa The Group ry:ssä.  Nuoriso-ohjaajana mukana on Miika “gawin” Pulkkinen. Miika pitää huolta pelaajista harjoituksissa ja niiden ulkopuolella. Miika on tehnyt pelitoimintaa nuorisotyössä monta vuotta ja on The Group ry:ssä esports vastaavana. Valmennuksesta vastaa CS:n puolella Ylen lähetyksistä tuttu Juha “aNGeldusT” Kurppa.  LoL:n puolella valmentajina toimii Joonas “Lamorake” Vastamäki sekä Lauri “LaatuLate” Laaja, joka toimii RCTIC eSportsissa valmentajana.

 

37 kommenttia kirjoitukseen ”Good Game Squad

 1. Nico sanoo:

  Onko tämä siis missä? Mukavaa olisi kyllä päästä mukaan mutta mistä paikan löytää?

 2. Niko Tumelius sanoo:

  kyllähä se kelpais

 3. Roni Koukila sanoo:

  Tulisin mielelläni mukaan ja olin erittäin innoissani kun nappasin linkin tänne jostain mutta Helsinkiin ei ole varaa joka maanantai lähteä ja vielä melkein 3km linja-autoasemalta pelitalolle ei tunnu miellyttävältä ajatukselta vaikkakin kävelen jokapäivä 2.5km kotiin.

  • elja sanoo:

   Pyritään tulevaisuudessa laajentamaan toimintaa! Kannattaa siis jatkossakin olla kuulolla.

 4. Kuutti Paartola sanoo:

  miksi ei missään harjoiteta Dota 2 ._.

  • elja sanoo:

   Eiköhän joku päivä. Se olis meidänki mielestä siistiä. Paljon on tullu kyselyä ja katsotaan mitä pystytään tekemään.

 5. hg sanoo:

  Onko keski Suomeen tulossa tämän tapaista toimintaa??

 6. Jerry sanoo:

  Olisikohan tämä jossain vaiheess alaajentumassa kenties Tampereelle? Meinaan itselläni on Helsinkiin junalla se vähän alle 2h muuten olisin todellakin hakemassa mukaan!

 7. Nutti sanoo:

  Tere!
  Mites onko mahdollista hakea vaikka onkin turun alueelta, jatkuva kulkeminen mahdollista.
  Vai koskeeko haku pelkästään pk-alueella olevia.
  -Nutti-

 8. Tino sanoo:

  Kyllähä sitä olis voinu hakee mutku ei ihan 200km viitti lähtee maanantaisi ajelee hesaa

 9. mikke sanoo:

  onks täs hommas ikärajaa? t. 20v nuorimies

  • elja sanoo:

   Katsotaan joukkuekohtaisesti minkälaisia pelaajia löytyy ja miten ihmiset sopii yhteen. Varsinaista ikäärajaa ei ole. Toisinsanoen, hakemusta vaan tulemaan.

   • Tuomas sanoo:

    hei kysyisin että onko kaikki paikat jo otettu
    ? vai onko siel viel paikkoja yhdelle tai enemmälle

 10. santeri sanoo:

  Oishan tonne aivan mahtava päästä ja vaikka tota matkaa tulee vähän mutta silti ton eteen melkein mitä vaan ois niin mahtavaa oikeesti pääst tonne :3 in love

 11. Aleksi sanoo:

  Moip! Tais ilmoittautuminen mennä jo, mutta mietin, että olisko mahdollisesti kesän alussa mahdollisuutta hypätä messiin?

  T: Lukiolaine :P

 12. Daniel sanoo:

  Moi! Kaveri kysyi , että saako tulla seuraamaan try-outteja paikan päälle? Minut valittiin ja sit yks kaveri haluis tulla tsekkaan et oks tää mahollist?

  • elja sanoo:

   Tryout on suljettu tilaisuus ja tarkoitettu vain kutsutuille. Nähdään maanantaina!

 13. Lukas sanoo:

  Moro. Onko mitään mahdollisuutta tai järkeä lähettää enää hakemusta vai onko hommat lyöty “lukkoon” jo?

 14. NiKkE sanoo:

  Mihinkä päin suomea pelitaloja oltaisiin perustamassa ?

  • Zachu sanoo:

   Jos tarkoitat tämän “Well Played eSports” tai “Good Game Squad”-organisaation kaltaista toimintaa, niin juuri tällä hetkellä niiden perustamista ei ole suoranaisesti harkittu mihinkään muihin kaupunkeihin. Nyt vasta yritetään luoda jonkinlaista toimivaa konseptia siitä, miten tällaista kilpapeliorganisaatiota voitaisiin pitää nuorisotyöllisesti. Sitten kun malli on sellaisella tolalla että sen voi kopioida muihin kaupunkeihin ja peleihin, niin voidaan alkaa harkitsemaan laajentumista. Tämä ei ole kovin nopea prosessi =)

 15. […] Well Played eSports […]

 16. Kiinnostunut :) sanoo:

  Monen aikaan tää juttu on maanantai iltaisin? Ja minkä tasosii nuorimmat pelaajat on näissä joukkueissa, että otetaanko mukaan vähempi taitoisiakin? Ja miten tähän sit voi ilmottautuu? Kiitos :))

  -15v innostunut :)

  • elja sanoo:

   Harjoittelut ovat klo 18-22 joka maanantai ja mukana on platinum tasoisia pelaajia. Olemme mahdollisesti hakemassa syksyn aikana uusia pelaajia League of Legendsin puolella ja katsomme silloin uudelleen, minkä tasoisia pelaajia otamme mukaan. Kannattaa siis seurata Good Game Squadia sosiaalisessa mediassa. Ilmoitamme, kun haemme uusia pelaajia organisaatioon mukaan.

   • jäbä sanoo:

    Kiva kuulla, aion hakea jos päätättekin etsiä lisää pelaajia.

    Onko mitään tietoa mahdollisen uuden joukkueen harjoittelupaikasta? Pelitalolla taitaa olla kaikki 40(?) konetta jo käytössä tuolloin. Tapahtuisiko harjoittelu siis jossain Pelitalon etäpisteessä?

    • jäbä sanoo:

     Kun tarkemmin ajattelen, 4×5 konetta ei ole 40… Harjoittelu siis tapahtuisi silti Pelitalolla, onko näin?

 17. Quin sanoo:

  Yritin ettiä mutten löytänyt, eli siis onko servuvaatimuksia? Sillä oisin just ikä/divisioona/etäisyys haarukkaan sopiva mutta pelailen EUNE:lla, ja tiedän että ylensä kaikki tämmönen tapahtuu EUW:stillä.

  t. EUNE since 2012

 18. PunaPuu sanoo:

  Onko suunnitteilla siirtä pelitoimintaa muuallekin kuin PK-seutu? Onko mahdollista tehdä yhteistyötä muiden nuorisotoimien kanssa ja laajentaa toimintaa?

  • Zachu sanoo:

   Juuri tällä hetkellä ei ole laajentumissuunnitelmia, mutta tulevaisuudessa kaikki on mahdollista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *