Torstai – Pelinkehitys

IMG_0992

Gamedev-klubi – Nuorten pelinkehityskerho

Gamedev-klubi on kesätauolla. Ilmoitamme syksyn aikataulusta ja paikasta heti kun mahdollista! Gamedev-klubi ja Pelitalo muuttavat syksyllä uusiin tiloihin.

Uusille devaajille on tilaa! Ilmoittautuminen osoitteeseen ari.huotari(at)hel.fi. Kerro postissa, oletko aloittelija vai onko sinulla aiempaa kokemusta.

Gamedev-klubi on nuorille (15 – 25 vuotiaille) pelintekijöille tarkoitettu kerho, jossa tehdään tietokonepelejä erilaisia ohjelmia käyttäen. Jokaisella on oma rooli – koodaamisesta kiinnostuneet voivat olla ohjelmoijia ja artististit tekevät grafiikkaa tai musiikkia.

Ryhmää ohjaavat pelialan erityisasiantuntijat ja Pelitalon nuoriso-ohjaajat. Aiempaa kokemusta pelien tekemisestä ei vaadita, vaikka kaikista tietotekniikkaan ja peleihin liittyvistä taidoista on hyötyä. Innostusta aihetta kohtaan on oltava! Pelin tekeminen vaatii sitoutuneisuutta ja omaa aktiivisuutta. Sitoutumalla olemaan säännöllisesti ja aktiivisesti mukana, saa myös paljon aikaiseksi ja oppii hyödyllisiä taitoja, sekä tutustuu muihin pelintekijöihin. Mikäli kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä!

Yhteydenotot ja lisätiedot: ari.huotari(at)hel.fi, p. 040 674 8018

Jos olet Facebookissa, liity Facebook-ryhmäämme

 

Hyödyllisiä tutorialeja:

Game art tutorials

Music and sound tutorials and links

Design material

Unity-tutoriali

Game Maker-tutoriaali

Hyviä GameMaker Youtube-tutorialeja

Arkisto:

Kevätkaudella 2016 tehtyjä pelejä

Esimerkkejä syksyllä 2014 ja keväällä 2015 tehdyistä peleistä.

Syksyllä 2015 tehtyjä pelejä.

Aiempina kausina tehtyjä pelejä.

Hyödyllisiä linkkejä pelialasta ja pelinkehityksestä kiinnostuneille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *