Torstai – Pelinkehitys

IMG_0992

Gamedev-klubi – Nuorten pelinkehityskerho

Gamedev-klubi on kesätauolla. Ilmoitamme syksyn aikataulusta ja paikasta heti kun mahdollista! Gamedev-klubi ja Pelitalo muuttavat syksyllä uusiin tiloihin.

Uusille devaajille on tilaa! Ilmoittautuminen osoitteeseen ari.huotari(at)hel.fi. Kerro postissa, oletko aloittelija vai onko sinulla aiempaa kokemusta.

Gamedev-klubi on nuorille (15 – 25 vuotiaille) pelintekijöille tarkoitettu kerho, jossa tehdään tietokonepelejä erilaisia ohjelmia käyttäen. Jokaisella on oma rooli – koodaamisesta kiinnostuneet voivat olla ohjelmoijia ja artististit tekevät grafiikkaa tai musiikkia.

Ryhmää ohjaavat pelialan erityisasiantuntijat ja Pelitalon nuoriso-ohjaajat. Aiempaa kokemusta pelien tekemisestä ei vaadita, vaikka kaikista tietotekniikkaan ja peleihin liittyvistä taidoista on hyötyä. Innostusta aihetta kohtaan on oltava! Pelin tekeminen vaatii sitoutuneisuutta ja omaa aktiivisuutta. Sitoutumalla olemaan säännöllisesti ja aktiivisesti mukana, saa myös paljon aikaiseksi ja oppii hyödyllisiä taitoja, sekä tutustuu muihin pelintekijöihin. Mikäli kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä!

Yhteydenotot ja lisätiedot: ari.huotari(at)hel.fi, p. 040 674 8018

Jos olet Facebookissa, liity Facebook-ryhmäämme

 

Hyödyllisiä tutorialeja:

Game art tutorials
Music and sound tutorials and links
Design material
Unity-tutoriali
Game Maker-tutoriaali
Hyviä GameMaker Youtube-tutorialeja

Arkisto:
Aiempina vuosina tehtyjä pelejä
Hyödyllisiä linkkejä pelialasta ja pelinkehityksestä kiinnostuneille

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *