Gamedev-klubin lautapelijameilla tehtiin perinteisiä pelejä

Gamedev-klubin lautapelijamit pidettiin marraskuun ensimmäisellä viikonlopulla Vartiosaaressa. Jameja oli suunnittelemassa klubin aktiiveista koostuva porukka – he olivat mukana miettimässä jamien ohjelmaa ja mm. suunnittelemassa ruoka-menúa.

Vaikka lumi, jää ja pakkanen yllättivät, se ei estänyt 9 klubilaista tekemästä loistavia pelejä. Jamien “teemana” oli, että pelejä sai tehdä vain tarjolla olevista materiaaleista. Tietokoneet ja ohjelmistot olivat suurimmaksi osaksi poissa pelistä, joten jamittajien oli turvauduttava lähinnä “paperiin ja kynään”.

Viikonlopun aikana valmistui kolme peli-ideaa: Chicken and alien, Vampyyri-peli ja Goblin’s gold. Lisäksi seurattiin porukalla Suomen Overwatch menestystä Blizconeissa ja lauantaina vierailtiin Digi- ja GameExpossa.

Kivan viikonlopun johdosta päätettiin, että vastaavanlaiset jamit tullaan järjestämään uudestaan. Jatkossa tosin pidetään huolta, että jamittamiselle ja erityisesti pelien testaamiselle varataan lisää aikaa. Erityisen kivaa oli kotoisa ja lämmin mökki, joka piti pakkasen loitolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *