“TeT-jakso Pelitalolla”-Blogi :3

Ensinmäisenä TeT-päivänäni saavuin TeT-Paikalle, liian aikaisin. Odottelin Happi-nuorisotalon sisätiloissa lukien mangoja. Viimein kellon lyödessä 9:50, Ari saapui paikalle. Kuljimme yläkertaan ja ‘Istuimme alas’. Aluksi Ari aloitti kertomalla työtehtävistäni, milloin tekisin ne ja muuta tällaista tietoa. Sen jälkeen hän tutustutti minut Pelitalon toiminnan historiaan ja mitä täällä oikein tehdään.

Minun piti tehdä oma ‘Lukujärjestykseni’  työtehtävistä mitä tulisin tekemään ja milloin tulisin tekemään ne. Viikko alkoi hyvin, osallistuin erilaisiin ‘kokouksiin’, ja sain kuljetella tavaroita ympäriinsä.

Työtehtäviini kuului esimerkiksi koneiden kasausta, päivitystä ja muita juttuja. Sain ensimmäisen viikon perjantaina järjestää Garry’s Mod – Prophunt turnauksen, joka onnistui ihan hyvin, pientä alkusäätöä lukuunottamatta. Pääsin myös säätämään asioita GameDevClubilla (johon itse kuulun). Pääsin myös osallistumaan tähän työpäiväni päätyttyä. GameDevissä käytämme enimmäkseen GameMaker-nimistä pelinkehitys ohjelmaa, jota sain ‘Kokeneena’ nyt opettaa Pelitalon ohjaajille. Se onnistui erittäin hyvin.

Minut tutustutettiin myös pelitalon tekniikkaan, sain tarkistaa/tarroittaa myös koneita. Opin myös, miten tekniikan “Virheet” hoidetaan Pelitalolla, ja miten niistä lähetetään ilmoitus. Pääsin yleisesti tutustumaan kaikkeen, mitä Pelitalolla tehrään.

Ruokataukoni vietin joko lähellä olevassa Palmian ruokalassa tai sain syödä pelitalon jääkaapista Thai-kuutioita.

TeTtini Pelitalolla onnistui, ainakin omasta mielestäni erittäin hyvin ja minulla oli mukavaa, koskaan ei tullut sellaista fiilistä, että olisi ollut tylsää tai ei olisi haluttanut tehdä jotain tiettyä tehtävää. Ihmiset Pelitalolla olivat kilttejä ja heidän kanssaan oli mukava työskennellä, overall hieno kokemus.

Vähän jäi haikea olo kun TeTti nyt loppui, olisin halunnut pysyä täällä pidempään :D

:3

-Kuuppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *