Pelitalon Finnish Game Jameilla tehtiin pelejä viikonlopun yli

Pelitalolla järjestettiin Finnish Game Jam 2016 pelinkehitystapahtuma.

Pelitalon tapahtumaan osallistui 47 pelinkehittäjää aina harrastajasta ammattilaiseen. Pelitalon saitti oli suunnattu erityisesti 16 – 29 vuotiaille pelintekijöille. Viikonlopun aikana pelintekijät järjestäytyivät pienryhmiin ja tekivät pelejä maailmanlaajuisesti annetun “Ritual” teeman mukaan.

Mukana oli runsaasti Pelitalon Gamedev-klubilaisia ja tapahtuman “isännöinnistä” vastasivat klubin vakiokasvot Charlotta ja Matias. Pelitalon nuoret (Haaruun, Miguel, Juissi ja Ridvan) vastasivat myös tapahtuman streamauksesta. “Meitä oli aika iso stream-ryhmä, mutta oli silti mukavaa ja mielenkiintoista”, “Oli kiva seurata myös pelinkehitystä sivusta” kiteyttävät Haaruun ja Juissi viikonlopun tunnelmia.

Pelitalon saitti oli yksi 22 saitista Suomessa. Pelitalolla tehtiin viikonlopun aikana yhteensä 11 peliä. Lisätietoja tapahtumasta: FGJ16 ja GGJ16.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *